En söndag.

Har åkt på världens hosta... Vaknade i måndags och var plötsligt jätteförkyld, skumt att det bara kan hoppa på en sådär över en natt. Det har satt sig ordentligt på stämbanden och den trevliga damen på Apoteket sa att det enda som hjälper är att vara helt tyst. Lycka till med mitt jobb... Har tagit det lugnt i helgen och försökt vila bort det, men jag känner mig snarare sämre. Får se hur det funkar på jobb imorgon, känner jag likadant då är det kanske läge att va hemma ett par dagar och vila. Åhhh, har verkligen inte tid att bli sjuk.

Vi har haft kalas för min lillasyster idag. Hon fyller 12 på tisdag! Lilla loppan... =D
Var trevligt att träffa släkten på pappas sida, men som vanligt hade mina kusiner inte tid att följa med. De har sååå mycket med skolan att göra alltid. Men hallå, har jag, som både jobbar heltid och pluggar, tid att komma så borde de fan ha en stund över om de planerar ordentligt. Lite dåligt tycker jag.

Imorgon är det derby, vi möter Lugi och jag har en riktigt dålig känsla.
Jag och pappa har bestämt att vi ska se första halvlek på webben (live.handboll.se) och sen åker vi till Arenan i paus, om det inte redan har gått åt helsicke.. Eftersom jag har kompisar som håller på Lugi, så är det inte skoj att åka dit och bli förödmjukad då. Usch ja.. livet som supporter är tufft!

Nej, ska gå och sova nu. Måste vila rösten inför morgondagen. Kalas var inte bästa sysselsättningen för att spara rösten.


Gonatt, gonatt

Måndag from Hell

Hade värsta dagen på länge igår. Sov jättedåligt på natten och var redan på jättekass humör när jag vaknade. Sen fortsatte dagen i samma anda. Och som plus i kanten gick bakrutan på bilen sönder (hej, självrisk, hej..) när jag parkerade på en parkingsplats. Sen skällde en gubbjävel på mig och träningspasset på kvällen var inte ens det kul. En bläääe-dag helt enkelt! Fy fasen..

Idag har det varit bättre. Jag är inne i en svacka när jag inte känner någon motivation på jobbet och vissa dagar är sämre än andra (som igår då) men idag har tiden ändå gått fort. Efter jobbet var jag och pappa och hämtade min bil och sen har vi varit på handboll. H43 mötte Guif, landets just nu bästa lag. Ja.. vi fick stryk med 9 mål, men det var rätt förväntat så jag orkade inte ens bli upprörd.

Har precis pratat med F och börjat planera utgången till helgen. Blir en sväng till Malmö och det va ett tag sen jag va ute där, så det ska bli skoj! Ska till frisören och fixa till färgen på torsdag, så det är ju perfekt!


Sov så gott!

Söndagskväll

Jag fullkomligt älskar söndagar! Många tycker att det är en tråkig dag när det inte händer något, men hallååå det finns inget så mysigt som söndagar.

Just nu har jag en hang-up på dessa muggar. Takeaway hemma! Köpte dem på Rusta i fredag och nu har jag druckit té i dem hela helgen. Töntigt kanske, men jag har alltid gillat att dricka ur muggar med sånt där plastlock. Gjorde det hela, hela tiden när jag pluggade i Malmö.

Nej, nu ska jag avsluta denna helgen med Wallanderfilmen Prästen. Får se om den är något att hänga i julgranen.

Äntligen!

Så är min blogg finally här!!
Jag blev inspirerad när sötaste Karin skaffade sin och då fixade vi en till mig också.
Men jag blev aldrig riktigt nöjd med den, så jag skrev aldrig en rad. Men nu så!!

Jag kommer att skriva om min vardag, mina hemlisar, mitt liv som singel, shopping och om mitt favoritlag H43 som jag följer i vått och torrt! (idag har förresten ett annat kanonlag tagit SM-guld - grattis MFF!)


Välkomna hit! :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0