Snart mars!!

... jag längtar såååå efter våren!! Har köpt hur mycke fina vårkläder som helst och de bara hänger i garderoben och väntar på liite varmare temperaturer. Var en sväng i Malmö igår och då var det faktiskt riktigt soligt och fint, så jag blev inspirerad och köpte ett par jättefina solisar på Zara. Just solbrillor är ett sånt "plagg" som jag köper varje vår oavsett hur många jag har sen tidigare. Det hör liksom till! Likadant med bikini och ballerinaskor.

Livet som handbollssupporter har varit tufft på sistone. Jättetufft! Vi har förlorat många matcher sista 10 min och jag har gått hem med tunga steg och svurit en hel massa. Men i torsdags vände det förhoppningsvis! Vi slog "storebror" här i Lund, Lugi, vilket var väldigt oväntat och hur jäkla skönt som helst!! Underbart att få klappa, hoppa och tjoa efter slutsignal istället för att smyga ut med svansen mellan benen :)

Ska ha medarbetarsamtal med chefen på¨torsdag. Ska bli intressant... Jag hoppas att hon har ett förslag att lägga fram, som innebär en bra och välbehövlig förändring inför höstterminen. Men jag har ju blivit besviken i jobbsammanhang tidigare så vi får väl se hur det blir denna gången..


Nu ska jag hänga in mina H&M fynd från gårdagen i garderoben. Hej Guldbonus hej!! =D

RSS 2.0