Under 2011 vill jag...

* avsluta kursen jag går nu och bli en duktig lekpedagog

* få byta avdelning på jobbet och trivas bättre (alt. byta jobb..)

* göra tatueringen jag har funderat på i 3 år

* shoppa en massa fina kläder :)

* träffa mina vänner mycket

* våga mer

* njuta av en lång och förhoppningsvis solig sommar

* sköta min träning och ha mindre ont i ryggen

* bli säkrare

* må bättre

* bli kärTyvärr brukar jag inte få som jag vill... men nån gång måste det ju vända =)

I don't remember you looking any better, but then - I don't remember you...

Är så underbart att vara ledig!! Har varit ledig sen den 23:e och jag har resten av denna veckan också. Lovely!! Är inte alls sugen på att gå tillbaka till jobbet på måndag... Finns väl anledningar till det, tyvärr.. Hoppas vårterminen går fort!


Har haft en jättebra jul/födelsedag och en riktigt rolig nyårsafton!! Nyår brukar ofta vara lika med ångest för min del. Jag blir stressad över det faktum att ett helt år har gått och ännu mer stressad över att jag inte kan låta bli att få gigantiska förhoppningar om hur fantastiskt bra det kommande året ska bli... Dumt jag vet, men rätt så typiskt mig.

Var med om en annan grej, på nyårsfesten, som av någon anledning är typiskt mig... som singel så scanar jag alltid av rummet/festen/lokalen när jag kommer in för att se om där finns nån sötnos att vila ögonen på :) Vaddå, man är ju inte mer än människa.. Det betyder inte att jag gör något mer, men att kolla utbudet är väl inte förbjudet. I alla fall, där är ett par stycken som jag inte känner sen tidigare och jag tycker att en av killarna är lite småsöt, inte min stil, men söt. Jag inser dock rätt så fort att han är sambo med en av tjejerna på festen och ja, det va inget med det. De var jätte-trevliga båda två och jag pratade mycke med dem under kvällen, särskilt med henne. Till saken hör att hon hade sin hund med sig på festen och ett tag efter 12slaget så "skyllde" hon på hunden och de två gick hem. Kvar var killen, som nu var utan sambon översyn.... Vilket innebär att han typ 10 minuter efter att sambon har gått, sitter och smeker mig på benet.... Inte så att det syns, men definitivt så att jag märker det.. Så fort jag rör mig tar han bort handen, men är snabbt tillbaka igen. För att testa honom, lägger jag handen på mitt ben, fast på "ovansidan" och genast är han där och typ håller mig i handen.
Hallåååå...... det är som sagt inte första gången något sånt här händer mig!!!! Jag börjar förstå varför jag kunde vara så nojjig när C skulle ut själv med sina kompisar.... Kan inte killar tänka med annat än DEN när de har druckit??! Jag har ännu värre exempel att dela med mig av, men det får bli en annan gång..

Om någon undrar, så hände inget mer. Jag gick hem.. Så skyll inte på mig! :)

RSS 2.0