Boxningsmatch

Jag har lyckats bli sjuk... Får jätteont i magen så fort jag äter det lilla minsta. Känns som att någon boxar till mig under revbenen och sen går det inte över förrän jag har smält maten. Suck... Vi har julfest med jobbet ikväll på Glasklart i Malmö och jag hade köpt nya kläder och allt.. Trist!
Fast å andra sidan så har det snöat SÅ mycke idag, så det är rätt skönt att stanna inomhus. Jag har börjat skriva på min uppgift som ska vara inne på söndag, så det är skönt att vara igång och slippa sitta och stressa med hela över helgen. Ska vara hemma imorgon också, så då kan jag få lite mer gjort.

På lördag ska jag träffa mamma nere på stan, om jag mår bättre. Vi ska fika på mormors (måste äta deras lussekatter, de är världens godaste!!) och gå till Hallbergs och köpa julklappar/presenter till mig. De har hur många fina ringar som helst i deras julkatalog! Me like! Sen ska vi till Albrekts och Guldfynd nästa helg och titta på ett guldarmband och ett guldhänge. Har jag sagt att jag nästan bara önskar mig smycken av mamma?!! =)

Jag har kommit in i ett köpa julklappar-stim nu. Det är bra att vara igång tidigt och inte behöva stressa med allt under sista veckan, men nackdelen med mig är att jag inte slutar köpa när jag väl har kommit igång. Så länge det finns tid och ork (och pengar..) så fortsätter jag handla. Jag älskar att skämma bort mina nära och kära och till jul passar jag verkligen på att göra det! Varje år blir det dyrare än jag hade tänkt.. Men, men.. det är bara julafton en gång om året.

Brukar alltid köpa nåt fint till mig själv också. Får se vad det blir detta året. Kanske en av ringarna på Hallbergs? Eller en klocka? Eller ett par skor?! Vi får se.. brukar köpa det bland de sista grejerna, så jag vet hur mycke pengar jag har kvar.. haha..


Nu måste jag gå ner och lägga på pengar på bilen. Har fått parkeringsböter 2 gånger när jag har varit sjuk, så nu är jag noga med det.


Take care!

Kommentarer
Postat av: jempa

Den har släppts i USA men den har inte börjat sändas här i sverige ännu. Så om du googlar så hittar du nog ;)

2011-01-05 @ 05:44:43
URL: http://jempas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0